Den 25 oktober är rådgivningen endast tillgängligt via mail, se Kontakta oss - Naturvetarna

Frågor & svar
Nyheter

Vill du som förtroendevald påverka Naturvetarnas ställningstaganden?

Under hösten testar vi att bjuda in till dialog om aktuella arbetsmarknadspolitiska frågor. Tanken är att vässa Naturvetarnas ställningstagande genom att lyssna in vilka möjligheter och utmaningar du som förtroendevald vill lyfta fram.

Publicerad:

– Jag har fått i uppgift att på olika sätt möjliggöra medlemsengagemang. Digitala dialogmöten med förtroendevalda är en sak vi prövar nu i höst. Vi bjuder också in förtroendevalda till lokala nätverksträffar runt om i landet, säger förbundssekreterare Marita Teräs.

Det första dialogmötet i serien fokuserade på Naturvetarnas åtta ställningstaganden för att öka möjligheten till kompetensutveckling i arbetslivet. Lunchtid den 14 november pratar vi om arbetstidsförkortning och den 12 december om lönetransparensdirektivet.

 

”Jättebra sätt att göra sin röst hörd”

Förbundssekreterare Marita Teräs och förbundsjurist Sofia Söderberg leder samtalet och upplever att det första tillfället gav positiv respons. 

– Proffsigt, kort och koncist med inkluderande frågor till oss deltagare. Bra att det var på lunchtid då det annars är svårt att ta sig tiden. Det var ett jättebra sätt för att få göra sin röst hörd, säger Jonas Berglind som deltog på dialogmötet om kompetensutveckling.

 

Anmäl dig här till dialogmötet om arbetstidsförkortning här.

Anmäl dig till dialogmötet om lönetransparensdirektivet här.

Ellinor Löwenborg

webbredaktör